Sørensen Byg

Tegnestue

Hvad er en tegnestue?

En tegnestue står for hele processen fra de første skitser og idéudvikling til færdige byggeprojekter. Det kan være opgaver som nybyggeri, ombygninger, til- og ombygninger, restaureringer, infrastrukturprojekter og meget andet. Tegnestuen rådgiver bygherren og udarbejder de nødvendige tekniske tegninger, detaljeringsopgaver og anlægsbeskrivelser.

I tegnestuen udarbejdes derfor både arkitekttegninger, der viser bygningers udseende og funktion, og bygningsingeniørtegninger med beregninger, konstruktioner og installationer. På den måde bliver byggeriet til et samlet værk, hvor arkitektur, æstetik, funktion og teknik spiller sammen.

Ud over selve projekteringen og tegningerne står tegnestuen ofte for hele byggeledelsen af projektet. Det kan være opførelsesledelse, byggesagsbehandling, udbud af entrepriseopgaver og byggepladskoordinering. Nogle tegnestuer har også egne håndværkere til udførelsen af byggerier.

Tegnestuen hos Sørensen Byg

I tegnestuen hos Sørensen Byg har vi specialiseret os i nybyggeri, ombygninger og tilbygninger. Gennem mange års erfaring har vi udviklet specialiseret viden inden for disse områder.

Vi står til rådighed for både private bygherrer og erhvervsvirksomheder, der ønsker at opføre nye bygninger eller udvide eller forny de eksisterende. Uanset størrelsen af projektet, tilbyder vi total rådgivning og støtte hele vejen – fra de første idéskitser til færdigbygget hus.

En central del af vores arbejde er det tætte samarbejde med bygherren. Gennem en grundig dialog sikrer vi, at løsningerne matcher ønsker og behov nøje. Vi guider bygherren og hjælper med at afklare alle aspekter omkring placering, funktioner, økonomi, tidsplaner med mere.

På den måde sikrer vi, at drømmeprojektet bliver til virkelighed i et optimalt samarbejde. Når byggeriet går i gang, følger vores tekniske personale hele vejen med råd og vejledning.

Vi kan fx udvikle tegninger til følgende byggerier:

  • Private boliger
  • Om- og tilbygninger til boligen
  • Sommerhuse
  • Erhvervsbygninger
  • Landbrugsbygninger (Stalde og gylletanke)

Vælger du Sørensen Byg til at tegne dit næste projekt er du i trygge hænder. Vi har gennem mange års erfaring fra byggebranchen, et kendskab til hvad der kan lade sig gøre for byggeriet, og hvad der er af muligheder. Vi er gode til at tage højde for mange variabler på samme tid, hvilket er en vigtig egenskab under et byggeri.

Tegnearbejde og rådgivning på dit næste projekt

I tegnestuen hos Sørensen Byg tilbyder vi både tegnearbejde og rådgivning til byggeprojekter af alle størrelser og typer. Vi betjener såvel private bygherrer som virksomheder med behov for at opføre nye bygninger, udvide eller renovere eksisterende.

Vores tegnearbejde omfatter alt fra hurtige skitser til færdigudarbejdede bygnings- og anlægstegninger i alle detaljer. Hvis du ønsker hjælp til at planlægge og tegne din private boligs grundplaner, kan vi i tæt samarbejde udvikle disse. Sammen finder vi den optimale løsning, der passer til dine ønsker og behov.

For erhvervskunder udarbejder vi komplette sæt tegninger til byggetilladelse, licitation og byggeri. Her indgår plantegninger, facader, snit, detaljer og specifikationer. Vores rådgivning omfatter desuden bæredygtighed, funktion, økonomi, tidsplaner og byggemåder.

Som en del af vores totale rådgivning udarbejder vi skitseforslag til byggeplaner på baggrund af dine ønsker. Herefter er du velkommen til at komme med indvendinger og forslag til ændringer, så løsningen bliver helt efter dine behov. Vi justerer gerne tegningerne, indtil du er fuldt tilfreds.

På den måde sikrer vi, at dit byggeri bliver lige nøjagtig som du vil have det. Vores erfaring med at projektere og rådgive om byggerier i alle størrelser kommer dig til gode i processen.

Ønsker du at vide mere om hvordan vi med vores tegnestue kan hjælpe dig med dit projekt, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 74 77 50 24 eller mail mail@sorensen-byg.dk for et uforpligtende tilbud.

Skal vi varetage tegnearbejdet for dit projekt?

Ønsker du at vide mere om hvordan vi med vores tegnestue kan hjælpe dig med dit projekt, er du altid velkommen til at
kontakte os for et uforpligtende tilbud.