Sørensen Byg

Tegnestue

Hvad er en tegnestue?

I tegnestuen hos Sørensen Byg, har vi specialiseret os i nybyggeri, samt ombygninger og tilbygninger. Vi bygger for både private og til erhverv, og gældende for alle er, at processen bliver udviklet i tæt samarbejde med bygherren.

Med et tæt samarbejde har vi erfaret at byggeriet opnår den højeste kvalitet, og netop kvaliteten er i højsædet hos Sørensen Byg. Derfor har vi faste samarbejdspartnere udvalgt på baggrund af deres ekspertise, indenfor en bred vifte af fagområder. Det gør at vi sikrer os kvaliteten af arbejdsprocessen, gennem hele projektet.

Vi kan fx udvikle tegninger til følgende byggerier:

  • Private boliger
  • Om- og tilbygninger til boligen
  • Sommerhuse
  • Erhvervsbygninger
  • Landbrugsbygninger (Stalde og gylletanke)

Vælger du Sørensen Byg til at tegne dit næste projekt er du i trygge hænder. Vi har gennem mange års erfaring fra byggebranchen, et kendskab til hvad der kan lade sig gøre for byggeriet, og hvad der er af muligheder. Vi er gode til at tage højde for mange variabler på samme tid, hvilket er en vigtig egenskab under et byggeri.

Tegnearbejde og rådgivning på dit næstese projekt

I tegnestuen tilbyder vi både tegnearbejde og rådgivning. Det gælder til store såvel som små virksomheder, og naturligvis også dig som ønsker at bygge hus privat.

Her kan vi udarbejde skitser og færdige tegninger til dit næste byggeri. Ønsker du hjælp til at tegne plantegningerne for dit eget byggeri, kan vi i samarbejde udvikle disse.

Når vi hos Sørensen Byg varetager tegningerne på dit projekt, laver vi på baggrund af dine ønsker, skitseforslag til byggeplanen. Eftersom vi har vores egen tegnestue, får du muligheden for at komme med indvendinger og forslag til ændringer, så dit byggeri bliver lige som du gerne vil have det.

Ønsker du at vide mere om hvordan vi med vores tegnestue kan hjælpe dig med dit projekt, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 74 77 50 24 eller mail mail@sorensen-byg.dk for et uforpligtende tilbud.

Skal vi varetage tegnearbejdet for dit projekt?

Ønsker du at vide mere om hvordan vi med vores tegnestue kan hjælpe dig med dit projekt, er du altid velkommen til at
kontakte os for et uforpligtende tilbud.