Sørensen Byg

Landbrug- og Erhvervsbyggeri

Landbrugsbyg

Vi har mange års erfaring med landbrugsbyg, så her tør vi godt at kalde os eksperter. Vi tilbyder opførsel af en lang række bygninger indenfor landbruget.

Vi har blandt andet erfaringer med at bygge:

  • Svinestalde
  • Kvægstalde
  • Hestestalde
  • Maskinhuse
  • Gylletanke
  • Landbrugshaller

Så vi er helt sikre på, at vi kan hjælpe dig som står over for et landbrugsbyggeri.


Når du samarbejde med Sørensen Byg er der stor mulighed for fleksibilitet. Med vores tegnestue har du muligheden for at udforme projektet, så det passer til dit behov. Vi tilbyder rådgivning og deler ud af erfaringer fra tidligere projekter, så du allerede inden projektets start, er sat helt ind i hvordan processen kommer til at forløbe.
Vores kendskab til netop denne branche og vores erfaringer herfra gør, at vi er særdeles konkurrencedygtige på prisen, når det kommer til landbrugsbyggerier.

Om du skulle have brug for enten landbrugsbyg eller et erhvervsbyggeri, glæder vi os til at høre fra dig og drøfte byggeriet.

Erhvervsbyggeri

Med mange års erfaring i byggebranchen, og en brændende passion for faget, kan du føle dig tryg når du vælger Sørensen Byg til dit næste erhvervsbyggeri.

Sørensen Byg er med fra start til slut

Vi er med hele vejen, fra de første skitser og til den endelige opførsel. Det er din garanti for at projektforløbet er styret korrekt og af de rette fagfolk.

Når man som virksomhed skal have bygget nye erhvervslokaler, er det vigtigt at der holdes en høj produktionseffektivitet. Det holder omkostningerne nede, og medvirker til, at du bliver overdraget et kvalitetsbyggeri vi kan være stolte af.

Mange års erfaring i byggebranchen

Sørensens Byg’s mange års erfaring indenfor erhvervsbyggeri, sikrer din virksomhed et byggeri, der er skræddersyet jeres krav og tilpasset jeres økonomi og som overdrages med alle disse krav mødt.

Vi er fleksible og kommer med inputs og konstruktive forslag, med henblik på at opnå at det optimale slutresultat når vi arbejder med erhvervsbyggerier.

Skal Sørensen Byg stå for dit næste erhvervsbyggeri?

Overvejer du renovering af- eller tilbygning til jeres virksomhed? Aftal tid med en af vores byggespecialister.
Det er gratis og hjælper ofte med inspiration.