Sørensen Byg

Støbearbejde

Sørensen Byg støber både for private og erhverv

Skal du have støbt fundamentet til dit nye hus, sommerhus eller fundamentet for et erhvervsprojekt? Sørensen Byg klarer opgaven for dig.

Vi har stor erfaring med støbearbejdet og hjælper både private og erhverv med at støbe fundamenter, for kommende byggeprojekter. Vi kan stå for mange områder af entreprenørarbejdet, men arbejder også som underentreprenør på større byggeprojekter, hvis du mangler en erfaren entreprenør med erfaring i støbning til dit projekt.

Vi er yderst kvalitetsbevidste omkring arbejdet med støbning, og er velvidende om vigtigheden omkring dette, for resten af byggeriets forløb. Hos Sørensen Byg er det vigtigt for os, at vores kunder føler sig inddraget i processen, og derved ikke støder på overraskelser undervejs.

Sørensen Byg udfører et bredt udvalg af støbeopgaver

Hos Sørensen Byg har vi kompetencerne til at udføre et bredt udvalg af støbeopgaver. Vi har blandt andet erfaring med:

  • Støbning af sokler
  • Støbning af fundamenter
  • Støbning af kældre
  • Støbning af gulve
  • Støbning af vægge og trapper
  • Støbning af stolper, haller og maskinhuse til landbruget

Vi tilbyder støbning, blandt andet i forbindelse med nybyggerier, ombygninger, tilbygninger, sommerhuse og specielt i landbruget har vi stor erfaring med støbearbejde.

Udover til landbruget har vi stor erfaring med støbearbejde for virksomheder, private husejere og boligforeninger.

Skal du have udført støbearbejde?

Om opgaven er af mindre størrelse eller om støbningen gør sig gældende for store projekter, betyder ikke noget for os hos Sørensen Byg. Vi har erfaring med støbning både for små og store projekter, og derfor er vi de rigtige at rette henvendelse til, hvis du skal bruge hjælp til støbearbejdet for dit næste projekt.

Står du og skal have udført arbejdsopgaver inden for murer- og støbearbejde, er du altid velkommen til at kontakte os for mere information. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på udførelsen af dit projekt.