Sørensen Byg

Kontakt os

Om Sørensen Byg ApS

Sørensen Byg ApS er grundlagt 1, december 2008 af Tømrermester Bjarke Sørensen og Murermester Kenn Sørensen.
1 Maj 2010 har Sørensen Byg ApS overtaget Bygmester Johan Sørensens bygninger og ordrer, og i 2014 er tegnestuen etableret.

Sørensen Byg ApS er stiftet på grundlag af at kunne tilbyde vores kunder totalløsninger fra projektering til aflevering af såvel store som små byggeopgaver. Tegnestuen giver os mulighed for selv at udarbejde tegninger til udførelsen af dit projekt.

Vores arbejde på arbejdsopgaver og kompetenceområder omfatter blandt andet:

  • Nybyggeri
  • Renovering
  • Etablering af gyllebeholdere
  • Etablering af plansiloer
  • Tegneopgaver og byggeansøgninger

En aftale er en aftale

Når du samarbejder med Sørensen Byg, kan du være sikker på at en aftale er en aftale. For os er det afgørende, at opgaven udføres inden for aftalte tidshorisont, samt til aftalte pris. Godt håndværk handler om gode materialer og om faglig dygtighed og kompetence, men det handler også om tillid.

Når du benytter Sørensen Byg til udførelsen af dit projekt, er det derfor vigtigt for os at rammerne for det arbejde, som skal udføres, på forhånd er fastlagte. Gennem løbende dialog kommer vi i fællesskab frem til det bedste resultat.

Selv at skulle stå for alle dele af et projekt, kan virke uoverskueligt. Hos Sørensen Byg varetager vi derfor gerne entreprisen. Du kan læse mere om entreprise her.

Send on os besked

Her finder du os 👇